Bis Bis

Velikonoční vajíčková pomazánka

Velikonoční vajíčková pomazánka

Potřebujete: 4 natvrdo uvařená vajíčka, 1 zralé avokádo, dijonská hořčice – dle chuti, ½ kelímku bílého jogurtu do 3 % tuku, sůl, pepř, citronová šťáva podle chuti, nadrobno nakrájená čerstvá pažitka, chilli koření nebo čerstvá chilli paprička, toasty

Postup:

1. Do mísy smíchejte nadrobno nakrájená vajíčka, rozmačkané avokádo, bílý jogurt, hořčici dle chuti a citronovou šťávu.

2. Přidejte čerstvou pažitku, chilli, sůl a pepř podle chuti.

3. Pomazánku pořádně vymíchejte, případně vyšlehejte ručním šlehačem a natírejte na toasty.

867

Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno

Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný

Diskuze k článku