Vajíčkový salát
Suroviny: 10 vajec, 1 červená cibule, 2 stonky řapíkatého celeru, svazek ředkviček včetně listů, 400 g bílého jogurtu, 1 lžíce plnotučné hořčice, sůl, čerstvě mletý pepř
Počet porcí: 5
Doba přípravy: 30 minut
Náročnost: *
Postup přípravy:
1. Vejce uvařte natvrdo, oloupejte a nakrájejte na kostičky.
2. Na malé kousky pak nakrájejte také celer, ředkvičky a cibuli.
3. Vše promíchejte, přidejte jogurt, hořčici, osolte a opepřete.
4. Nakonec přeberte pár hezkých ředkvičkových listů, pokrájejte je nadrobno a také přidejte do salátu.
Zdroj: Akademie kvality
1457
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný