Tortilla s drůbežím masem a avokádem
Potřebujete: 4 celozrnné tortilly, 200 g avokáda, 200 g pečeného drůbežího masa, 50 g slaniny, 80 g zelené cibulky, sůl, pepř a chilli podle uvážení, citronová šťáva
Recept pro 4 osoby.
1 porce obsahuje = 401 kcal,
tuky: 26,3g, sacharidy: 14g, bílkoviny: 33,5g
Postup přípravy:
1. V misce vidličkou rozmačkejte oloupané avokádo zbavené pecky. Dochuťte kořením a několika kapkami citronové šťávy.
2. Nadrobno nakrájejte slaninu a cibulku. Drůbeží maso si připravte asi na 0,5cm velké kousky.
3. Každou tortillu namažte avokádovou pastou, posypte krájenou slaninou, cibulkou a drůbežím masem. Protilehlé okraje zahněte dovnitř a celou placku srolujte.
Nakonec nakrájejte ozdobným kolečkem.
Více receptů na www.diarecepty.cz.
923
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný