Tortilla s drůbežím masem a avokádem

Tortilla s drůbežím masem a avokádem

Potřebujete: 4 celozrnné tortilly, 200 g avokáda, 200 g pečeného drůbežího masa, 50 g slaniny, 80 g zelené cibulky, sůl, pepř a chilli podle uvážení, citronová šťáva

Recept pro 4 osoby.
1 porce obsahuje = 401 kcal,
tuky: 26,3g, sacharidy: 14g, bílkoviny: 33,5g

Postup přípravy:

1. V misce vidličkou rozmačkejte oloupané avokádo zbavené pecky. Dochuťte kořením a několika kapkami citronové šťávy.

2. Nadrobno nakrájejte slaninu a cibulku. Drůbeží maso si připravte asi na 0,5cm velké kousky.

3. Každou tortillu namažte avokádovou pastou, posypte krájenou slaninou, cibulkou a drůbežím masem. Protilehlé okraje zahněte dovnitř a celou placku srolujte.
Nakonec nakrájejte ozdobným kolečkem.

Více receptů na www.diarecepty.cz.

923

Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno

Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný

Diskuze k článku