Zeleninová polévka s kopřivovými celestýnskými nudlemi
Sušená rajčata v oleji
Potřebujete: 200g sušených rajčat, bazalka, oregano, česnek, panenský olivový olej
1 sklenice (220ml) obsahuje:
16g tuků, 25g sacharidů, 6g bílkovin
energetická hodnota: 247 kcal
Popis přípravy:
1. Sušená rajčata skládejte těsně na sebe do sklenice. Mezi jednotlivé vrstvy rajčat prokládejte koření podle receptu nebo podle vlastní chuti a fantazie.
2. Po naplnění dobře zalijte obsah sklenice, aby uvnitř sklenice mezi rajčaty nezůstal žádný vzduch.
3. Sklenici zavíčkujte a uložte do lednice. Nechte minimálně jeden den proležet a můžete je začít používat.
Více receptů na www.diarecepty.cz
791
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný