Salát z fazolových lusků
Potřebujete:350g mražených fazolových lusků, vazek ředkviček,několik listů hlávkového salátu, 40g červené cibule .Zálivka:15g olivového oleje,sůl,ocet,mletý bílý pepř,nekalorické sladidlo
1 porce obsahuje = 80 kcal,
tuky: 4g, sacharidy: 9g, bílkoviny: 3g
Postup přípravy:
1.Zeleninu omyjete,necháte okapat.Fazolky povaříte v mírně osolené vodě,cibuli
oloupete a nakrájíte na slabé plátky.Hlávkový salát natrháte na kousky a rozložíte
na misky.
2.Povařené a vychladlé fazolky scedíte,ředkvičky nakrájíte na čtvrtky,rozložíte
na hlávkový salát,přidáte fazolky,cibuli.
3.Před podáváním přelijete připravenou zálivkou.
Více receptů na www.diarecepty.cz.
1917
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný