Punč s lesním ovocem

Punč s lesním ovocem

Potřebujete: 750g lesního ovoce (zmraženého), 1/2 lžičky mleté skořice, 2 lžíce citrónové šťávy, 5 hřebíčků, 4 plátky zázvorového kořene, dle chuti stévie

Recept pro 4 osoby.
1 porce obsahuje = 25 kcal,
tuky: 0g, sacharidy: 5g, bílkoviny: 0g

Postup přípravy:

1. Rozmražené ovoce propasírujeme sítem, nebo rozmixujeme.

2. Šťávu zahřejeme a společně s kořením a citrónovou šťávou cca 7 minut zvolna povaříme.

3. Punč přecedíme,dle chuti osladíme a zředíme horkou vodou.

 

1177

Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno

Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný

Diskuze k článku