Punč s lesním ovocem
Potřebujete: 750g lesního ovoce (zmraženého), 1/2 lžičky mleté skořice, 2 lžíce citrónové šťávy, 5 hřebíčků, 4 plátky zázvorového kořene, dle chuti stévie
Recept pro 4 osoby.
1 porce obsahuje = 25 kcal,
tuky: 0g, sacharidy: 5g, bílkoviny: 0g
Postup přípravy:
1. Rozmražené ovoce propasírujeme sítem, nebo rozmixujeme.
2. Šťávu zahřejeme a společně s kořením a citrónovou šťávou cca 7 minut zvolna povaříme.
3. Punč přecedíme,dle chuti osladíme a zředíme horkou vodou.
1177
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný