Mátová horká dia čokoláda

Mátová horká dia čokoláda

Potřebujete: 200ml mandlového mléka, 1 zarovnaná lžíce neslazeného kakaového prášku, lžíce čekankového sirupu, lístky čerstvé máty nebo pár kapek mátového extraktu, lístky máty na ozdobení

Recept pro 1  osobu.
1 porce obsahuje = 97,2 kcal,
tuky: 3g, sacharidy: 11g, bílkoviny: 7g

Postup přípravy:

1. Mátové lístky utřete dohladka s čekankovým sirupem a kakaovým práškem, případně rozmixujte tyčovým mixérem spolu s částí mandlového mléka. Přeceďte přes sítko.

2. Zbytek mandlového mléka vmíchejte do směsi a společně zvolna zahřejte na mírném plameni.

3. Ozdobte lístky máty a hned podávejte.

755

Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno

Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný

Diskuze k článku