Brusinková srdíčka nejen na Valentýna
Potřebujete: 150 g brusinek, 30 g ovesných vloček, 50 g kokosu, 5 g strouhané pomerančové kůry
Recept na 20 kusů.
1 porce obsahuje = 38 kcal,
tuky: 1,75g, sacharidy: 6g, bílkoviny: 0,5g
Postup přípravy:
1. Brusinky umixujeme s ovesnými vločkami, kokosem a chemicky neošetřenou pomerančovou kůrou. Směs musí lepit, pokud se tak neděje, přidáme ještě trošku brusinek.
2. Z těsta vykrajujeme srdíčka, která můžeme posypat bílým sezamovým semínkem a polít doma připravenou kvalitní čokoládou.
Mgr. Zuzana Švédová, nutriční terapeutka
Více receptů na www.diarecepty.cz.
718
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný