Bezlepkově ve fast foodu
Rychlé občerstvení se přizpůsobuje poptávce zákazníků. Bageterie Boulevard začala od 17. října nabízet bezlepkové bagety a to hned v několika variantách.
Celiatici a lidé, kteří chtějí žít bezlepkově, se tak dlouho vyptávali na bezlepkové varianty baget v Bageteriích Boulevard, až na to oddělení vývoje produktů zareagovalo a jejich poptávce vyhovělo: „Pravda, trvalo nám to trochu déle, ale přes kvalitu a chuť u nás prostě vlak nejede. Dali jsme si záležet na výběru surovin, jejich optimálním poměru i na výrobě baget. Výsledek ale stojí za to. Málokterý celiak řekne o pečivu, že je skvělé. Nám se to při testovacím provozu, který probíhal na vybraných pobočkách, stávalo,“ řekl provozní ředitel Jiří Štěpánek.
Bageterie Boulevard je na rozdíl od jiných známých provozovatelů faast foodů ryze českou firmou, která v posledních letech úspěšně expanduje do zahraničí.
725
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný