Avokádový salát s vejcem

Avokádový salát s vejcem

Potřebujete: 6 vařených vajec, 2 avokáda, 1/2 citrónu, 100 g červené cibule, 2 čajové lžičky sekaného kopru, sůl, pepř

Recept pro 6 osob.
1 porce obsahuje = 227 kcal,
tuky: 22g, sacharidy: 8,4g, bílkoviny: 7g

Postup přípravy:

1. Vařená vejce oloupejte a nakrájejte na malé kostky. Cibulku nakrájejte najemno a kopr nasekejte nadrobno.

2. Do misky dejte oloupané avokádo zbavené pecky, přidejte nakrájené vejce, přilijte citrónovou šťávu a všechny ostatní připravené ingredience.

3. Vše vidličkou promíchejte a spojte.

Tip: Podávejte co nejdříve, protože avokádo začne brzy hnědnout.

Více receptů na www.diarecepty.cz.

1755

Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno

Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný

Diskuze k článku