Avokádový salát s vejcem
Potřebujete: 6 vařených vajec, 2 avokáda, 1/2 citrónu, 100 g červené cibule, 2 čajové lžičky sekaného kopru, sůl, pepř
Recept pro 6 osob.
1 porce obsahuje = 227 kcal,
tuky: 22g, sacharidy: 8,4g, bílkoviny: 7g
Postup přípravy:
1. Vařená vejce oloupejte a nakrájejte na malé kostky. Cibulku nakrájejte najemno a kopr nasekejte nadrobno.
2. Do misky dejte oloupané avokádo zbavené pecky, přidejte nakrájené vejce, přilijte citrónovou šťávu a všechny ostatní připravené ingredience.
3. Vše vidličkou promíchejte a spojte.
Tip: Podávejte co nejdříve, protože avokádo začne brzy hnědnout.
Více receptů na www.diarecepty.cz.
1755
Zdroj fotografie: Shutterstock, není-li uvedeno
Zdroj informací: archivní číslo časopisu DIAstyl, není-li uveden jiný